Detailed Notes on بیماری سلیاک چیه
Detailed Notes on بیماری سلیاک چیه
Blog Article
سلیاک در هر سنی میتواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.
متأسفانه تشخیص این بیماری کار دشواری است. اما نشانههای خاصی وجود دارد که در صورت مشاهده آنها، بایستی مساله را با پزشک در میان بگذارید.
همچنین داشتن آگاهی و اطلاعات کافی بیمار در مورد مواد غذایی حاوی پروتئین گلوتن برای پیشگیری از بروز این حساسیت امری ضروری است.
تغییر رنگ مدفوع می تواند نشان بیماری باشد. بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.
نگهداری اصولی دانه قهوه
● بررسی برچسب محصولات بسیار مهم است زیرا گلوتن میتواند جزء برخی از محصولات باشد.
● تغییر زودهنگام به یک رژیم غذایی بدون گلوتن می تواند از این مشکلات جلوگیری کند. آسیب روده می تواند ظرف چند هفته پس از حذف گلوتن از رژیم غذایی شروع به بهبود کند.
آیا میدانستید که بیشتر مردم هر روز در یک زمان معین مدفوع میکنند؟ به طور متوسط، فردی که هضم سالمی دارد بین یک روز در میان تا سه بار در روز مدفوع می کند.
چربی هضم نشده در مدفوع می تواند موجب زرد رنگ شدن مدفوع شود. وجود چربی هضم نشده در مواد زائد بدن، همچنین موجب ایجاد کف بر روی مدفوع می شود. بیماری سلیاک
اگر پزشک بیماری سلیاک را در کودک تشخیص داد، بایستی یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای او در نظر بگیرید. ایا سلیاک بیماری خطرناکی است با تغییر رژیم غذایی رشد او روند طبیعی خود را باز خواهد یافت و شاد تر و پر انرژی از قبل خواهد بود. اگر نسبت به عدم وزن گیری نوزاد یا کودک نوپایتان نگران هستید، علائم حساسیت به گلوتن را در او بررسی کنید و در صورت وجود آن، مساله را با پزشک درمیان بگذارید.
بنابراین برای پیشگیری از عوارض گاهاً خطرناک این بیماری، باید حتما رژیم غذایی رعایت شود.
گفته می شود، به علائم خون توجه کنید. اگر هیچ یک از غذاهای ذکر شده در بالا را که می تواند مدفوع شما را به این رنگ تبدیل کند، نخورده اید، فوراً با پزشک مشورت کنید. به همان سرعتی که تمایل داریم مدفوع را دفع کنیم، مدفوع ما می تواند اطلاعات زیادی در مورد سلامتی و خودمان به ما ارائه دهد.
● بیماری سلیاک می تواند در هر فردی ایجاد شود. این بیماری در افراد سفیدپوست و در زنان رایج تر است.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.